Over Ons

WAT DOET JMA BENELUX

Sinds 1958 is JMA producent van uni en jacquard baddoeken, strandlakens, badjassen en keukengoed. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu op zoekt bent naar textiel voor uw eigen merk, custom made producten of de vertrouwde kwaliteit van onze private labels.

Onze fabriek in Portugal heeft een maandelijkse productiecapaciteit van ruim 250 ton. Met deze productie behoort JMA tot één van de grootste badstof producenten in Europa. Veel van de JMA producten vindt zijn weg naar de consument via (dochter)bedrijven in de hele wereld. JMA heeft verkoopkantoren in Duitsland (ook voor Oostenrijk en Zwitserland), Nederland (Benelux), Groot-Brittannië, Frankrijk en Spanje.

JMA Benelux beschikt over een grote variatie in collecties, waarvan het merendeel uit voorraad leverbaar is. Daarnaast produceren en distribueren wij voor een groot aantal retailers in Europa. JMA Benelux beschikt ook over een aantal eigen merken (waaronder Elias en Jorzolino) met een sterk imago en hoge bekendheid bij een brede doelgroep in de Benelux.

SAMENWERKING MORETEXTILE GROUP

JMA sloot zich in 2011 aan bij het huidige Portugese moederbedrijf MoreTextile Group, de grootste Europese huishoudtextielproducent. Zo verhuisde de gehele logistieke afdeling van de Benelux naar Portugal. Door een intensieve samenwerking met Portugal heeft JMA Benelux een belangrijke efficiencyslag gemaakt.

De nauwe samenwerking met het Portugese moederbedrijf zorgt voor rust en meer structuur, zowel intern als extern. Dat resulteert in een uniform prijsbeleid, dat goed aansluit bij de kwaliteit van onze producten. De collecties zijn uitgebalanceerd; ze passen bij de eisen, wensen en behoeften van de markt.

Dankzij de samensmelting met MoreTextile Group kunnen we vertrouwen op de beste knowhow, grote innovatiekracht en de voordelen van eigen productie, design en logistiek. MoreTextile Group levert, al bijna 100 jaar, wereldwijd miljoenen producten huishoudtextiel. Kennis en ervaring die JMA Benelux helpen om voorop te kunnen lopen.